Nieuws

 • Woonkompas deels gesloten op donderdag 24 april
  Woonkompas is op donderdag 24 april telefonisch bereikbaar tot 15.00 uur.
  Het kantoor van de Alliantie sluit deze dag om 12.30 uur.
  Woningzoekenden kunnen tot 17.00 uur wel terecht bij het kantoor van Portaal, Hooglandseweg-Noord 151 in Amersfoort. 
   
 • Problemen met inloggen: vraag nieuw wachtwoord aan
  Bij een aantal woningzoekenden is op woensdag 2 april het wachtwoord in onze database bij een opschoonactie per abuis verwijderd. Helaas weten we niet precies welke inschrijvingen het precies betreft en kunnen we deze woningzoekenden niet individueel benaderen. De betreffende woningzoekenden zullen bij het inloggen een foutmelding krijgen: hun (correcte) wachtwoord wordt door het systeem niet herkend.
  U kunt een nieuw wachtwoord opvragen. Ga daarvoor naar Uw Inschrijfgegevens, kies Inloggen/Uitloggen en klik op de link Wachtwoord vergeten?. Hier opent vervolgens een scherm waarmee u een nieuw wachtwoord kunt opvragen. Het wachtwoord wordt dan naar uw e-mailadres gestuurd. Als u direct naar deze pagina wilt, klik dan hier.
  Onze excuses voor het ongemak.
   
 • Incasso Woonkompas uitgevoerd door de Alliantie
  De incasso van Woonkompas is aangepast aan de vereisten van het betalingsverkeer voor de EU (SEPA). Als gevolg daarvan zijn er wat wijzigingen omtrent de incasso.
  De incasso van Woonkompas wordt uitgevoerd door de Alliantie. De Alliantie is de naam van de incassant die u op uw afschrift zult aantreffen. Het kenmerk van de betaling is uw inschrijfnummer bij Woonkompas.
   
 • Wachtwoordservice vervallen
  Vanaf donderdag 21 november 2013 is de wachtwoordservice vervallen. Woningzoekenden kunnen niet langer hun wachtwoord opvragen via de website. Zij moeten voortaan zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.
  Lees hier hoe u aan een wachtwoord komt  >>>
   
 • Haal op tijd een inkomensverklaring in huis!
  Corporaties moeten uw inkomen controleren bij woningtoewijzing. U moet daarvoor een IB60-verklaring van de Belastingdienst overhandigen. Zonder deze inkomensverklaring kunt u geen huurcontract ondertekenen en kan de corporatie u dus geen huis verhuren. Lees meer >>> 
   
 • Digitaal aanbieden van een woning
  Vanaf eind maart gaan Portaal en de Alliantie de meeste woningen digitaal aanbieden. Het aanbieden van een nieuwe woning gebeurt dan geheel per e-mail of per telefoon.
  Lees meer over digitaal aanbieden >>> 
   
Woonkompas
Woonkompas voert de woonruimteverdeling in Amersfoort uit. Woonkompas bezit zelf geen woningen, maar brengt vraag en aanbod van huurwoningen samen. Woonkompas verhuurt dus niet, maar informeert over aanbod, mogelijkheden en slaagkans. Klik hier voor bezoekadressen en openingstijden.