Nieuws

 


 • Woonkompas stopt 12 november
   
 • Geen IB60, geen woning!
  U heeft bij de bezichtiging van een woning een IB60-verklaring (2012) nodig voor u en uw medebewoners. Vraag de IB60 op tijd aan want het duurt even voordat u deze in huis heeft. Corporaties wachten hier niet op! Als u bij aanbieding van de woning geen IB60 kunt overleggen, wordt de woning aan de volgende kandidaat aangeboden. Lees meer >>>
    
 • Problemen met inloggen: vraag nieuw wachtwoord aan
  U kunt een nieuw wachtwoord opvragen. Ga daarvoor naar Uw Inschrijfgegevens, kies Inloggen/Uitloggen en klik op de link Wachtwoord vergeten?. Hier opent vervolgens een scherm waarmee u een nieuw wachtwoord kunt opvragen. Het wachtwoord wordt dan naar uw e-mailadres gestuurd. Als u direct naar deze pagina wilt, klik dan hier
  Heeft u nog helemaal geen wachtwoord? Lees hier hoe u daar aan komt >>> 
   
 • Incasso Woonkompas uitgevoerd door de Alliantie
  De incasso van Woonkompas is aangepast aan de vereisten van het betalingsverkeer voor de EU (SEPA). Als gevolg daarvan zijn er wat wijzigingen omtrent de incasso.
  De incasso van Woonkompas wordt uitgevoerd door de Alliantie. De Alliantie is de naam van de incassant die u op uw afschrift zult aantreffen. Het kenmerk van de betaling is uw inschrijfnummer bij Woonkompas.
   
 • Digitaal aanbieden van een woning
  Vanaf eind maart gaan Portaal en de Alliantie de meeste woningen digitaal aanbieden. Het aanbieden van een nieuwe woning gebeurt dan geheel per e-mail of per telefoon.
  Lees meer over digitaal aanbieden >>> 
   
Woonkompas
Woonkompas voert de woonruimteverdeling in Amersfoort uit. Woonkompas bezit zelf geen woningen, maar brengt vraag en aanbod van huurwoningen samen. Woonkompas verhuurt dus niet, maar informeert over aanbod, mogelijkheden en slaagkans. Klik hier voor bezoekadressen en openingstijden.